Sewing

Handphone Pouch

10:02 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mood menjahit dah datang balik. Alhamdulillah. Aku ni ada 3 no. Percayalah aku guna ketiga2nya. Satu untuk perniagaan, dua lagi untuk family dan rakan2. Ralat rasanya nak matikan, sebab dah guna lama. Lagipun sini line macam chipsmore, kalu pasang kipas laju sikit, mulalah putus terus line. Jangan kata line maxis, line celcom pun sama. Kadang2 terjerit2 borak ngan family. huahuaa..Tapi takpe itu dugaan supaya jadi sabarrr

Satu hp tu boleh guna 2 sim, jadi memudahkan sangat2. Tak perlu beli sampai tiga hp. Atau buka pasang sim. Tapi tu la, handbag aku macam2 aku letak. Ada payung, ada mineral water, ada beg makeup, ada macam2 lagi. Semuanya perlu! hehe.

Memandangkan sini tiada kelas jahitan ke ape, internet sumber utama. Aku tak pandai menjahit, tidaklah kreatif. Sesungguhnya internetlah sumber aku belajar sikit sebanyak. Alhamdulillah. Aku jahit pouch ni guna heavy cotton. Alhamdulillah hubby pun suka. Aku lagi la suka, idokk la tercari2 dah mana kedudukan hp dalam handbag.


You Might Also Like

2 comment

  1. cute...sy punya mood menjahit x dtg2 lg. kalau rajin berbaju baru la sy thn baru ni...beli rajin, dapat pun rajin..jahit jek lom rajin.

    nak tempah kedekut lak...bukan apa sy cerewet...pesan mcm2 kat tailor, tp tailor tak ikut...tu yg nyampah tu. nak2 kalau kain baju yg kita sayang & suka dia buat sesuka hati dia...mmg la tak boleh layan lagi g tailor tu...

    ReplyDelete
  2. [ fazianbatrisyia ] - mel sejak kahwin ni, memang tak pernah hantar tailor dah..tailor ni macam2 peel.Ada jahit cincai, ada yang ambil lebihan kain, ada caj mahal sangat..macam2

    Mel belajar sikit2 buat baju sendiri..Kalau nak berfesyen2, beli yang dah siap, pastu renjis manik..takde anak lagi bolehlah laju je. Bila dah ada nanti, mesin jahit pun mel tak nampak gamaknya..uhu

    ReplyDelete