Sewing

Handmade | Make Up Bag

9:10 AM

Assalamualaikum. Selamat pagi semua! Macam2 group ada dalam fb nun. Mel ada join beberapa group kain dan jahit2 ni. Fuhhh, tabahkan hati japp tengok macam2 jenis kain dan hasil kerja tangan penjahit2 semua. Jelesss u! Yang pelik2 pun ada. Yang meruntun jiwa tak usah cakap la, berlambak.

Teringin nak belajar jahit secara pro tapi mana kan nak ku cari kelas menjahit di sini..
Motivasikan diri sebab tinggal 6 bulan - 1 tahun je duk sini. uhuu.

Bag ni dah lamaaa buat. Masa Ramadan ritu. Kerja cincai aja. Tambah sini, jahit sana, cantum sini jadilah beg kecil ni. Oh ya tak lupa letak chiffon carnation purple. Pas ni buat besorr sikit. hihi ^^


You Might Also Like

3 comment

  1. jangan tinggal dakuuuuu... tun paling cepat pon lg tahun kot baru ada potensi utk pindah.. uwaaaaaaaaa....

    ps: xleh komen pasal jahit2 sbb xpandai lgsg..

    ReplyDelete
  2. [ tun_telani ] - Terpaksa la daku tinggalkan u di Bintulu tun. mana tau kang pindah tempat lain jumpa lagi..ye dokkk? hahaha

    ReplyDelete