Sewing

Handmade | Stripe Long Wallet

9:05 AM

Assalamualaikum.
Bertahun dah guna wallet ni.
Walaupun mahal dan material pun leather tapi untuk long term tak tahan juga, kulit pun tercabut.
Dah nazak dah, sana koyak, sini tercabut.
Nak ambil duit/kad ada saja bahagian yang rosak.
Harus ganti baru!

Memandangkan material yang cantik pun ada, cuba buat sendiri.

Boleh buat suka hati je nak yang macamana.
Yang berbunga, berkocek, berzip bagai, yang panjang mahupun pendek semua boleh.
Janji kena rajin la plus kena cukup segala material.


Suka betul dengan hasilnya.
Boleh buat lagi satu ni sebagai hadiah!

You Might Also Like

1 comment