Sewing

Do It Yourself ~ Baju Kurung

5:24 PM

 Do It Yourself ~ Baju Kurung

 بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Esok 1 Ramadhan bermula lah sesi potong-jahit kain ela ni. Kalau tak siap or something terjadi ~ salah potong ke, tak de baju raya la ye..Korang mesti dah pergi hantar tailor or dah beli siap right? Aku baru nak buat esok! kerja gila saja buat lambat..Kita tengokla apa akan jadi nanti ye dengan kain ni. Dengan nak tambah maniknya...mana aku nak cari manik celah Bintulu ni!!! Haru...haru...-_-!!

You Might Also Like

2 comment

  1. aku pun baru start..da la nak buat tu 2 baju aku, 2 baju alya, 1 baju dhani..dengan nak jaga budak2 ni lagi...Fuhhh! Chaiyo! Chaiyo! Hehe

    ReplyDelete
  2. Chaiyooo!!!Caiyooo la Mas!!! ^^

    ReplyDelete