Voucher

Khusus Untuk Kabinet Dapur!!

3:35 PM

 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum. Gambar atas ialah kabinet dapur. Ada 2 bahagian sebenarnya tp nak tunjuk 1 bahagian je. 1 bhgn lagi penuh dengan stok tepung, alatan kek/biskut, bihun, etc. Pening sebenarnya dgn kaedah storage ni..Kabinet ni agak tinggi, nak tak nak kena panjat kerusi ambil segala macam barang. Tingkat bawah kira ok lagi, tp tang tingkat atas tu memang tak sampai

Ini la keadaannya. Sgt tersusunla konon tp time nak ambil brg esp yang bhgn bawah/belakang tu, sangat tak best. Lambat k!!! Kabinet ni agak kecil jadi kena tindan2 botolnya!!Then terjumpa cara terbaik nak simpan semua botol2 rempah2 macam rempah Mccormick's tu. Beli Swivl Store Organizer ni kat MilkADeal. Dengan harga RM28.90, boleh store 20 botol rempah..Sangat tak sabar nak tunggu item ni sampai!!


Tapi deal ni dah habis. Mungkin korang boleh cuci2 mata tengok deal lain pula ye!
Kalau yang dah terlepas deal ni, boleh selalu jenguk2 web coupon ni coz kadang2 deal ni ada semula.

You Might Also Like

0 comment