Sewing

Cotton Viscose Blouse

3:45 PM


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum. Esok mahu kuar shopping aka dating. Tak taula mana satu yang betul. Dating pun iye gak coz berdua jalan pegang2 tangan tp shopping pun iye gak. Cume yang tak bestnya dating beli barang dapur. Kat cni takdak panggung wayang, xdak shopping complex besar2 macam Jusco or Parkson. So, nak tak nak dating kat tempat makcik2 je la, iaitu pasar ikan. Boleh gitu? hahaha..Melalut jauh la ye..Nak cite pasal blouse ni. Lama dah siap cuma baru nak publish. Beli kain ni online je, sangatla lembut dan sejuk kainnya. Jenis cotton viscose. Lebihan baju ni dah siap buat Jar Pin Cushion ritu. Esok boleh pakai baju ni dating.Yeaaaa!!

Baju ni nak kata baju mengandung pun boleh gak..Coz longgar skit. Jadi tali kat belakang ni kira penyelamat la.hihi..Sebenanrnya agak suka kalau baju ada tali macam ni coz kalau panas leh longgarkan talinya, kalau nak pakai ketat pun boleh. ^_^

You Might Also Like

2 comment