PIZZA

Order Online : PizzaHut

6:36 PM


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Nak makan pizzahut tapi malas nak keluar. Nak makan kat Bintulu..kurang pasti kehalalannya. Ada yang kata halal, ada yang kata tidak. Tapi aku lihat ramai je orang Islam yang masuk. So, insyaAllah halal lah kot. Tapi bila pulang ke semenanjung ni, aku haruslah makan.Order online sudah ^^


Tapi sebelum nak order apa-apa, harus kena daftar dulu. Klik SINI untuk mendaftar
Kalau keluar ayat ni 'There is an existing account associated with this email' bermaksud email atau no tel yang anda masukkan tu telah pernah digunapakai. So, kenala ubah ye. Lepas tu ikut saja step by step yang tertera di skrin untuk membuat pesanan.


You Might Also Like

0 comment