Syukur Alhamdulillah

8:51 AM

 بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum.
Syukur ke hadrat Ilahi, setelah hampir sebulan balik ke Semenanjung, tinggalkan suami sorang2 di Sarawak, akhirnya semalam baru menjejakkan kaki ke bumi Sarawak. Syukur tak terhingga. Lepasla semua rindu setelah melihat suami berada dlm keadaan sihat walafiat sepeninggalan isteri

Pada mulanya memang pulang berdua tp last minute plak si bos besar bagi keje. So, aku pulang sorg jela.
Dari plan balik berdua, hinggala nak balik seminggu je tp bertukar ke balik sorang diri dgn tempoh masa hampir sebulan. Semuanya gara2 hubby tetiba ada kursus di Sabah pula semuanya tetibe. So, sangat lama la nak tunggu jumpa suami lagi. Bg yang tak biasa berjauhan dgn suami, tempoh sebulan memg lama dirasakan
Well, penantian satu penyeksaan k ^^


Apepun, hikmah di sebalik semua perancangan Tuhan ni, jarak sebulan dapat mengeratkan lagi hubungan kami, menambah kasih sayang dan perasaan tp yang paling penting kami tahu kami saling memerlukan. Alhamdulillah. Part yang paling best, turun2 je flight, suami hadiahkan bunga. Balik2 rumah je dapat buah tangan dari Sabah. Byk pulak tu. Sangat seronok!!!Tq dear

You Might Also Like

0 comment