RESEPI

Giant Mushroom

8:14 AM

Besar betul cendawan ni!!! Itula my 1st impression bila my mom bawa naik rumah. Hari raya hari tu balik rumah my mom. Every morning memang sudah kebiasaan my mom bagi ayam blakang rumah makan
Mungkin dah rezeki dapat 2 cendawan besar macam dlm pic ni

We all memang suka makan cendawan ni. Bukan cendawan yg buat sendiri tu ye. Ini cendawan yang tumbuh secara semulajadi. Kadang2 my dad bawa pulang dari ladang. 1st time jumpa saiz sebesar ni. Lagi besar dari my tangan k..hihi

Rasanya sedap n lagi manis dari cendawan biasa tu. Tumis letak lada hitam, memang licin je pinggan. Korang pernah rasa tak?

You Might Also Like

0 comment