Amazing Ideas

Gadget | GPS Navigator

6:55 PM

Entri ni nak share mengenai GPS Navigator yg dihadiahkan utk suami hr tu
Jenama: Morbella
Harga: RM400+ tp kalau brani tawar dptla murah skit
Original set so xde bluetooth

Kebaikan:
1. Memang penunjuk jalan/tmpt yg baik. Ada simpang je, memang akan diberitahu
2. Ada suara yg berbunyi ~ cm biasa la kan
3. Ada pelbagai jenis bahasa utk suara ~ Bi/Bm/Chinese. Male@female pn leh pilih
4. Ada petunjuk berapa jauh nk sampai n bila nak sampai 
5. Boleh lihat had laju kete dlm skrin
6. Update map free

Keburukan:
1. Cepat jabis bateri ~ Dh guna skrin+suara+cahaya.Memg cepat habis.Mcm main sms gak
2. Kalau had laju kete lebih 60km/j, akan berbunyi 'Pls observe your speed limit'
3. Ada sesetengah tmpt agak susah ditekan
4. Nak search kena btl2 ada nama company@tempat k. Kalau x memang xkuar ape2
5. Kalau terlepas simpang yg sepatutnya, kena set semula ke tmpt di tuju

Apepn memg sgt puas hati beli mahal2 pn
Kalau nk beli memg disyorkan
Sy tak pasti jenama lain. Ini pn suh member beli, kalau x memang xterbeli la
Pesanan my fren, jgn dedahkan pada mentari, skrin akan kabur k?
Tak kirala brg ori atau tak. Manusia sendiri pn xleh berjemur lama2 kn
Kalau bukan original set, harga RM300+ tp ada bluetooth. 
Tp sekali update map RM30 kena bayar ye

Semoga share hari ni bermanfaat utk semua

You Might Also Like

0 comment