KENTANG

Homemade Cheesy Potato Wedges

8:30 AM


Sesiapa yang suka makan potato wedges, harus baca this entri! Time bw di blog orang lain, menjengah ke Fb member last week, terjumpa produk ni. So, try beli dan semalam dapat item tu. Masuk dalam bekas dapat la penuh 1 bekas kecil


Petang semalam terus buat la. Goreng kentang garing-garing. Ready made kentang saja!


Lepas tu curah cheese powder yg dibeli tu. ( Bancuh guna air suam dulu ye. Buat pekat2 mcm kt KFC )

Hubby: Erm...sedapla.Ada lagi tak yang kentang ni?
Me: Nak lagi ke? Jap lagi nak makan nasi.
Hubby: Takpe, makan kentang jela. Tak yah mkn nasi. 
( Sedap sgt kot sampai xnk makan nasi. ^^ )

Korang cubala ye beli cheese powder tu. Pasni tak yh g KFC dh nak mkn Cheesy Potato Wedges. Boleh buat sendiri n boleh makan banyak mana pn nak. Rasanya? Sedap yg berlainan dr KFC. Paham ke?
Tak paham korang beli sendiri la ye.Aku tak de kepentingan mahupun sebarang hubungan dgn tuan penjual
Kenal pn tak tuan penjualnya. Cuma duk dekat jela. Tapi aku rasa produknya bagus. Lagipun tak salah tolong sesama Melayu. Aku tak untung mahupun rugi :) Yang penting HALAL! Nak beli? Sila jenguk FB tuan penjual ye:Anna Hashim

You Might Also Like

0 comment