Kelab Golf

9:42 PM

Entri penuh gambar. Jom kita melawat kawasan sekeliling rumah
Opss!!Bukan sekeliling sgt pn.  Kawasan ni luas, rumah dibina dalam kawasan padang golf.
Jadi byk binaan dalam kawasan ni. Kelab golf macam rumah agam ni takde org duduk cuma kelab untuk pemain golf. Layanla pic ye

1. Dari pemandangan ni leh nampak laut k.

2. Ni view kawasan golf lagi

3. Ada kolam renang tp takde org mandi pn. 
Tempat rehat2 bagi orang yang main golf
Kalau ada event adala khemah kat belakang tu

4. Design ceiling yg unik bagi bangunan lama

5. See? Sangat unik dan menarik rekaannya
Bukan rumah ye, dapur sebenarnya
6. Padang golf bahagian belakang

7. Rupa dari belakang

8. Depannya plak ada kolam teratai.
For sure ada ikan la kn. Tp tidak boleh memancing ye

9. Leh tgk matahari terbenam cz tepi laut k

10. Rupa sebenar kelab ni dari hadapan

11. Dibina sejak thn 1929 k
Bilang sendiri la sudah berapa tahun this binaan kukuh di sini

12. Last but not least nama tempat ni
Nampak x?

Kalau bosan jalan2 kat tempat ni. Sebab?
Sgt suka dgn binaannya! Sgt suka dgn keadaan sejuk dan nyamannya!
Sgt best! Alhamdulillah ada rezeki duk kt tempat mcmni
Sampai bila tak tau la.. Ada rezeki nak buat rumah mcm design kelab kt atas ni
Sgt eksotik woooo!!!

You Might Also Like

0 comment