Agama Islam

Salam Ramadhan 1432 H

8:30 AM

Sedar tak sedar, pejam celik, dh 4 hari umat Islam berpuasa.
Alhamdulillah, tahun ni kami berpuasa berdua. 1st time menyambut Ramadhan berdua.
InsyaAllah diharapkan tahun depan dapatla berpuasa bertiga@berempat plak.(mana tau dapat baby kembar kan)
Tiada apa yang berbezanya dengan Ramadhan yang lalu tp paling best perasaan bersahur dan berbuka bersama sukar digambarkan. Mesti orang lain pn ada perasaan yg sama kan?

Bulan July dh berlalu, bulan di mana lahirlah aku ke dunia ni. Nothing special pun, cuma hubby bawa g makan luar. Ok la tu, tak perlu aku masak utk dinner pada hari tu. Walaupun simple tapi aku rehat memasak 1 hari. Ok la tu daripada takde langsung kan. Thank you la en suami!

Apepun, hepi2 kan diri kekawan..Muahhhh

You Might Also Like

0 comment