Agama Islam

MUST HAVE | Ensiklopedia Solat

10:52 AM

 Alhamdulillah. Rezeki dariNya, rahmat dariNya, taufik danhidayah dariNya

Kawan2, sila la beli buku ni ye. Must have this book dalam setiap rumah. Boleh ajar anak2 dan boleh perkukuhkan lagi ilmu tentang solat yang telah ada. Aku baru baca sikit. Syukur sgt cz byk benda yg tak tau boleh diperhalusi lagi. Bukan nak menunjuk k, nak ajak kawan2 beli je buku ni.Benda/perkara yang bermanfaat haruslah dikongsi bersama-sama!

Aku beli online je dari http://www.mphonline.com.
If beli kat book store, sama je harga kecuali u all ada kad ahli, dptla murah skit.
Harga: RM100 + RM7 (Postage)

You Might Also Like

1 comment

  1. Assalamualaikum..
    buku ni bagus.

    :)

    salam ziarah.

    ReplyDelete