Friend

Berita baik!!!

4:32 PM

1. Ingat lagi entry ni "Bergaya bersama ZHJC" ?? Aku menang hadiah saguhati k. Ptg2 cmni dpt berita yg cukup memberansangkan otak ni buat aku tersenyum. Mana xnya, aku  bukan pandai tulis blog, xder kata2 puitis yg indah2 dlm blog, nk ber-cute2 pon xreti, nk wat entry pon pk 2-3 kali nk post, apatah lagi nak join GA, bukan reti sgt, tepek banner kt blog, letak bloglist la, letak link sana sini, entah ke benda la lagi, bukan reti sgt...tp cikgu kata yg x reti tu yg kena blajar kan..bukan semua org lahir2 je terus pandai..still kena blajar ABC gak...explore..explore dan explore..baru leh pandai...dah pandai, g join GA....result: alhamdulillah!!

Bulan madu di cameron!!!pic mik dr fb dia!! o_^
2. Berita baik ke2. Entry NI!!! Kawen 4/12/2010. Tau2 je hr ni, 6/1/2011, dh preggy.. Cepat k!!! Baru sebulan kawen tuh..So happy for her. Rezeki awal tahun. Aku? Semuanya bergantung pada rezeki Tuhan nak bagi k..

p/s: rezeki setiap org berbeza2

You Might Also Like

0 comment