Friend

My lovely bestie sudah kawen

8:59 AM





Assalamualaikum. 5 Nov 2010 sempatlah menghadiri satu majlis perkahwinan di Ulu Yam.
Bertolak awal dari umah coz tak tau jalan plus takut sesat.
Yela, bila dah sesat mesti tension sebab dengan panas lagi, duit minyak lagi, perut lapar lagi dan nak kejar masa lagi..Kang dah sesat, lambat datang terlepas pengantin bersanding pula..
Takut2 dari niat baik nak menggembirakan hati member yagn berkahwin, kita pula sakit hati kan..

Rawang dh pernah sampai tapi Ulu yam baru 1st time. Bertolak dengan hanya berpandukan direction yang my father bagi. Majlis mula jam 11pg. Kami jam 10.45 pg dh sampai. Makanan pun belum hidang..Hahaha...gila awal..Member pertama yang sampai pula tu. So sempat2 la tgk mua makeup..

pengantin lama@pengapit: chah dan afiy

Mr and Mrs Razmeer


Apepun, selamat pengantin baru utk korang berdua, Ryn & Razmeer.
Semoga bahagia sampai hujung nyawa.

You Might Also Like

0 comment