Sewing

Handmade | Make Up Bag

4:59 PM


Assalamualaikum. Tengok di fb, Bintulu banjir lagi..Harap2 redalah hujan malam ni, surutlah banjir esok..Hubby dah siap suh buat plan B, apa nak buat kalau jalan ke airport banjir..xkan tak dapat balik. uhuu.

Ya Allah mudahkanlah..mudahkanlah urusan kami. amin
Jika diberi dugaan, sabarkan kami. amin

Alhamdulillah masa yang ada isi dengan menjahit lagi. Kain bunga ni lebihan buat baju hari tu. Dan yang heavy cotton warna oren ni beli lamaaa dah. Tahun 2012. Ini la beg paling senang buat. Gunting ikut saiz yang diingini, jahit sini, jahit sana, dah siap. Tak sampai setengah jam pun.

Beg agak kecil untuk diletakkan dalam handbag. Untuk kemudahan alat make up lepas solat. Walaupun jarang guna make up, tapi kalau kecemasan seperti nak lihat cermin ke, ia sangat membantu. Syukur alhamdulillah.


You Might Also Like

5 comment

  1. [ asyifa mustaffa ] - ohoo..belum boleh open order lagi kak. Pejabat pun nun jauh sangat sejam lebih baru sampai..tunggu pindah dekat sikit ngan pejabat pos, baru leh niaga. Doa2kan insyaAllah -__-

    ReplyDelete
  2. Cantik pula warnna oren tu. Kajang ni panas sangat. Npk gelap awan tapi kejap dah hilang awan hitam tu. Angin kuat may be.

    ReplyDelete