Sewing

Borong kain!

5:27 PM

Assalamualaikum.
Sejak mula balik bercuti ni agak liat nak mulakan kerja-kerja semula.
Monday blues la, Wednesday blues la...boleh dikatakan tiap-tiap hari blues.Hahaha
Balik hari tu sempat borong kain untuk dibuat projek menjahit lagi!
Borong banyak-banyak tapi entri ni nak tunjuk sikit dulu.

Work In Progress ~ Baby Quilt!
Special untuk newborn baby yang akan lahir insyaAllah this Dec!

You Might Also Like

1 comment

  1. Wah..sopping kain! Jangan tunjuk banyak2 Mel..kita makan hati huhu. Sini kain kalau nak murah kena gi kedai Vietnam. Dapat lah murah tapi kadang2 kualitinya tak molek sgt. Kalau kain cotton, basuh dua tiga kali dah lusuh.. tak berbaloi la walaupun murah.

    ReplyDelete