Buku

Buku Jahitan

8:38 AM

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum. Aku sudah beli 4 buku menjahit. Tapi yang satu tu dalam perjalanan atas kapal agaknya. Semua buku beli online saja. Klik3, tunggu 1-2minggu dah sampai depan pintu

Tajuk: Sew Serendipity
Harga: RM115 (+Postage)
Beli online@Kinokuniya

Buku ni ok la..Agak mahal tapi bolehlah sebagai panduan. Tapi kalau sape2 nak beli, memang tak berapa nak disyorkan. Coz pattern lebih kurang sama je
Tp yang penting+yang paling suka skali bila ada tissue pattern ^^
Dari saiz S hinggala ke XL ada ukurannya
Buku: Female Winter Edition
Harga: RM38 (x ingat) | Bahasa: Jepun
Beli buku ni gara2 ternampak comment Mas@Fb ritu.
Memang terpengaruh la.Tp beli satu je...hihi

Even tak paham sepatah haram pun tp kebykan buku craft jepun semuanya ada instruction satu2. Samala mcm buku ni, memang sangat memudahkan. Leh jahit blouse, seluar, topi etc. Tissue patter pun diberi gak

 Buku ni mengenai jahitan beg
Lama dah beli online. Tak ingat gak beli kat mana
Harga RM30+
p/s: Dah beli harusla guna ^^

You Might Also Like

0 comment