Voucher

Dah dapat Magnet Foto@MilkADeal

11:24 AM

Assalamualaikum reader/blogger sekalian
1-2 minggu lepas ada beli 6 magnet foto dari MilkAdeal. Sila klik entri: 6 Magnet Foto@MilkAdeal
1 week after submit email/pic, dptla apa yg dibeli. Sgtla suka ye!!! ^_^
Pic atas ni my mom n my sis. Korg kalau nk buat, mintakla pic kwn2 or family ye sbb kalau submit pic korg semua, penuhla peti ais tu ng gambar korg n kalendar je. Masa submit tu memg kena pic mendatar je tp mel bg pic menegak cz magnet foto tu mel gunting la n kalendarnya letak atas meja. Leh sertakan skali pic kwn2 ms submit email tu n bg sbgai hadiah, mesti diaorg suka. Walaupun simple n murah tp sgtla bermakna k.ehe

Kalau nak tengok ada deal lain, klik kat cni ya : Milkadeal

You Might Also Like

0 comment