Produk

Canvas Photo!

4:11 PM

Sekarang canves photo memang popular!
Senang je, tak perlu frame-frame ke ape.
Tempah n terus siap.
Bakal b2b banyak buatla tapi bagi kami, nak buat apa-apa biar dah kawen
Apelagi, guna pic kahwin la kan!!!

Sangat berpuas hati dengan servis.
Cepat n pantas.
Hantar order 9/9/2011 tapi 12/9/2011 dah siap dah.

Leh datang mik sendiri boleh, nak guna pos laju pun boleh.
Kami COD je tapi tak mik lagi
Pic atas ni pun mik dari FB dia
Email/msg je dengan owner tapi friendly jugak orangnya (berdasarkan ayat-ayat dia la)
Kalau ada duit lebih, g tempah la ye.

Jangan lupa buat survey dulu ye.
Ada banyak online blog jual canvas photo tapi harga tu ada yang murah n ada yang mahal
Aku dah buat survey, n harga di 3D canvas photo adalah yang termurah la
Saiznya pun boleh pelbagai lagi
Kena pandai-pandai la ye pilih nak yang mana




You Might Also Like

0 comment