BUAH-BUAHAN

Merah yang sihat

8:06 AM

Assalamualaikum. Bawa balik buah delima dari rumah my mom hasil dari shopping kat Kedah minggu lepas katanya. Sedap buah delima ni tapi susah nak cari.

Kalau kat pasaraya mahal tak hingatt mau dapat RM10 sebiji tapi my mom beli RM1 je sebiji dan sangat besar buahnya. Kalau sesiapa yang rasa malas/leceh buah ni, mesti xmau makan coz banyak biji..uhuhu..

Tapi banyak khasiat buah ni...yang penting leh tambah darah (bagi gurl2 yang tengah period, makan buah ni ye)...Cerita pasal delima vs organ dalaman haiwan pernah dengar dulu-dulu (leh tgk SINI)...

terpulang pada kita ank ikut yang mana tapi aku memang tak makan organ dalaman haiwan ni...tak masuk dek tekak ni!!!hahaha

You Might Also Like

0 comment