Happy Born Day!

8:19 AM


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum. Alhamdulillah usia hari ni bertambah setahun. Ada beberapa tahun lagi mahu menjengah ke 30an. Alhamdulillah masih punya nafas merasai nikmat hidup anugerah Tuhan. Pagi2 celik mata je dapat wish dari hubby!!Well, itu yang paling penting right? Ucapan hari lahir dari insan tersayang. Tahun ni hadiah je ada, makan2 or celebrate2 semua takde dek kerana kesuntukan masa dan keadaan yang tidak mengizinkan. Apepun aaku bersyukur tak terhingga atas semua kebahagiaan yang Tuhan beri. Semoga tahun2 mendatang kami punya rezeki yang lebih dalam semua aspek. Amin ^^

You Might Also Like

2 comment

  1. Salam mel.. bday tun semalam!! hehe.... ^^ happy birthday ^^ may His blessings stay with you and your family.

    ReplyDelete
  2. Wsalam.Tq2 atas ucapan!!
    Lahir bulan yang sama rupanya!!^^
    Happy birthday tu u tun!!Semoga sihat selalu, murah rezeki, bahagia hingga akhir hayat!!!

    ReplyDelete